סינוסיטים - שאלה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

07/01/2022 | 20:09 | מאת: שי

היי, סיימתי טיפול בקרינה לארובת העין (לימפומה מאלט), לאחר מכן ביצעתי PET CT - שם כתוב בין היתר - "הודגמה מלאות בסינוסים אתמואידליים וספנואידליים , ללא קליטה פתולוגית באזור, ייתכן משנית לסינוסיטיס" חייב לציין שאני לא מרגיש או הרגשתי בזמן הבדיקה בתסמינים. האם זה יכול לקרות גם ללא תסמינים? האם יש הסבר אחר לממצא? אולי זה מסביר שנמצאו גם בבדיקה כמה בלוטות קטנטנות בצוואר ימין (קוטר מירבי של 0.4 ס"מ)

יכול להיות מליאות ביסונסים . עיבוי בסינוסים בד"כ ללא תלונות , ממליץ לבצכ CT סינוסים , יתכן ויש סינוסיטיס כרונית . הממצאים לא יכולים להסביר את בלוטות הלימפה המוגדלות בצוואר.

מנהל פורום אף אוזן גרון