שיעול וצרידות מעל 3 חודשים ללללללללללחללחחחח

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

01/01/2022 | 20:34 | מאת: דן

שלום לדר יש לי שיעול מעט צרידות מעל 3 חודשים ליחה שמרה לשיעול ניסיתי תרופות להקלה אלרין הומאופטי ועוד כלום לא עוזר צילום ריאות תקין משטח גרון תקין אין קורונה בדקתי בבית הלכתי לא.א.ג. בדקה עם סיב אופטי לא מצאה בעיה טוענת שאין רפלוקס טוענת שלא רוצה לתת תרופה כי זה פוגע בלב מה עליי לעשות למי לפנות לאיזה רופא? תודה

בוקר טוב מה הממצא שהיא ראתה בסיב אופטי , ממליץ לעשות בדיקת סיב אופטי חוזרת , ולשלול אפשרות של רפלוקס, כמו כן לברר בכיוון של נזלת אלרגית / או סינוסיטיס

מנהל פורום אף אוזן גרון