אוזן שמאל סתומה כבר שבוע

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

29/12/2021 | 20:07 | מאת: שי

מזה כשבוע האוזן סתומה אני שומע בא אבל יש הרגשה של פקק לא נפתח בשום דרך לא טיפות הייתי אצל אף.אוזן גרון ואמר שהכל נקי נתן תרסיס לאף ובדיקת שמיעה מה עושים והאם זה חמור ??

01/01/2022 | 22:05 | מאת: גיא

גם בדיקה שמיעה יצא תקין עשיתי כל דרך לפתוח את התעלה ולא עוזר מה עושים מה הטיפול ????

מה היה בבדיקת שמיעה, התלונות שלך מתאימות לתת אוורור של האוזן ולכן גם הומלץ לך על תרסיס לאף. מה היה בבדיקת טימפנומטריה ?

03/01/2022 | 09:52 | מאת: שי

לי הוא אמר תקין לגילי לא היה משהו חריג אבל האוזן עוד סתומה והרגשה של חום פנימי באוזן מה עושים ??,,

03/01/2022 | 09:53 | מאת: שי

אולי תוכל לפתוח את התמונה

מנהל פורום אף אוזן גרון