נקב בעור התוף ומקלחת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

26/12/2021 | 00:17 | מאת: אנונימית

שלום.. הייתי אצל רופא א.א.ג .. הוא אמר שיש דלקת ונקב מפריש בעור התוף.. נתן לי אמוקסיקלב טבע פעמיים ביום לשבוע ונפלוקסין 3 טיפות 3 פעמים ל 10 ימים.. ואמר שאסור שייכנסו מים אחרת הטיפול לא יצליח ושאני יטבול צמר גפן בשמן ושיהיה כולו ספוג וישים באוזן בזמן המקלחת.. השאלה שלי היא האם לא עדיף צמר גפן עם ווזלין ? או שגם שמן רגיל זה בסדר ? וכמה זמן לוקח לעור התוף להתאחות ומתי אוכל לחזור להתקלח כרגיל ?

אין לי מושג תוך כמה זמן הנקב יסגר צריכה להיות במעקב ולראות מתי שזה נסגר. את יכולה להשתמש עם אטמים של סלקון, או צמר גפן עם כל דבר שימנע ספיגה של מיין ( שמן, וזלין..)

מנהל פורום אף אוזן גרון