כאבי ראש והדים אחרי צינון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

23/12/2021 | 23:58 | מאת: ילדת אור

מה שלומך? בשבוע שעבר חליתי בצינון מלווה בחום קל (38). לאחר יומיים החום עבר וכעבור מספר ימים נוספים גם הצינון נעלם. בתחילה הייתה הרגשה של שמיעה דרך אטמי אוזניים - שמיעה עמומה כזו ותחושה של נוזלים. לאחר יום זה כבר ונשארתי עם כאב ראש חזק מאוד - כמו מיגרנה בחלק האחורי. וכל רעש קטן נשמע חזק מאוד ומהדהד. אני מתקשה להבין שיחה פשוטה עם אנשים כי יש כמו הד כזה. זה לא הד רגיל שהמילה חוזרת על עצמה אלא מן רעש לא מובן אחרי כל רעש קיים. אני יודעת שזה נשמע מבולבל נורא ומקווה שהצלחתי להסביר למה הכוונה. פשוט אף פעם לא חוויתי כזה דבר אז קשה לי לשים אצבע על המילה המתאימה לתופעה שאני לא מכירה. בכל מקרה - אשמח לעזרה מה לעשות ואיך להתמודד. האם זה דורש ביקור אצל רופא? האם יש טיפול ללא מרשם? מציינת שאני בלי חום ובלי צינון כבר כמה ימים ... תודה מראש 💕

יתכן ויש לך נוזלים באוזניים , ממליץ לגשת לבדיקת רופא אא"ג ובדיקת שמיעה וטימפנומטריה

מנהל פורום אף אוזן גרון