גירוי היפרמי סימטרי בעמוד השקדים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

23/12/2021 | 21:36 | מאת: שני

שלום , בת 45 מעקב רופא פה ולסת עקב פצעים כרוניים בפה(מחלה ראומוטית )בעקבות כאבים בשני צידי עומק הלשון שלא נראה פיזואלית אצל רופא פה ולסת הופניתי לאף אוזן גרון שלאחר בדיקה ציין שלא נראה שום פצעים בעומק הלשון אך יש "גירוי היפרמי סימטרי בעמוד הקידמי של השקדים " שאר הבדיקה תקינה מלבד הערה זו. מה משמעות הדבר ? מה עושים בהמשך . עליי לצין שהכאבים בעומק הלשון מופיעים כבר מספר חודשים . לתשובתך אודה, בתודה מראש שני

אני מאמין שהוא התכוון להגיד שיש אודם בחלקי קדמי של השקדים, לגבי המשמעות צריך לברר איתו כי אודם יכול להיות ממצא אינוסנטי או תוצאה של דלקת.

מנהל פורום אף אוזן גרון