weak positive head-impulse test

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

22/12/2021 | 15:43 | מאת: דרור

שלום רב, בבדיקה בעקבות תלונות של תחושות שיוט, משמע דיזנס, מצאה אצלי הרופאה hit חיובי חלש בצד שמאל. כל הבדיקות האחרות תקינות לגמרי ללא ניד. מה מרמז הממצא הזה, הרופאה טוענת שלדעתה, למרות הממצא, הדיזננס לא מהאוזניים. האם זה ממצא שיכול להיות קיים אצל אנשים ללא סחרחורות או ממצא חסר משמעות? תודה.

לא ברור נה מצאה בבדיקה בהתאם לממצאים בבדיקה ניתן להתרשם אם התלונות הם תוצאה של בעיה וסטבולרית פרפרית ( אוזניים ) או מרכזית. ממליץ להשלים בירור ובדיקות

28/12/2021 | 00:20 | מאת: דרור

הרופאה מצאה ניד חלש מאוד בבדיקת HIT, התלונה שלי היא תחושות שיוט- אני שואל האם זה ממצא שיכול להיות קיים אצל אנשים ללא סחרחורות או ממצא חסר משמעות? תודה.

מנהל פורום אף אוזן גרון