נקב בעור התוף ודלקת.

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

22/12/2021 | 15:34 | מאת: אנונימית

שלום.. אתמול הייתי אצל רופא א.א.ג וזה מה שהיה רשום באבחנה : 382.2 OTITIS MEDIA, ATTICOANTRAL, SUPPURATIVE, CHRONIC < LEFT CHRONIC > והוא רשם שיש לי נקב מפריש נתן לי טיפול באמוקסיקלב-טבע פעמיים ביום למשך שבוע וטיפול בטיפות נפלוקסין - 3 טיפות 3 פעמים ביום למשך 10 ימים השאלה שלי היא תוך כמה זמן הנקב בעור התוף יתאחה והדלקת תעבור ? ומתי אוכל לחזור להתקלח כמו שצריך בלי לפחד שייכנסו לי מים ושהטיפול לא יצליח ?

צריך לברר האם הנקב הזה באמת נקב חדש או ישן, בנוסף באם זה חדש אז יש סיכוי טוב שהוא יסגר אחרי שהדלקת עוברת , כמה זמן זה יקח זה מעבר ליכולת הרפואית . להחזור להתקלח רגיל ביום שהאוזן מחילימה והנקב נסגר

מנהל פורום אף אוזן גרון