התייעצות לגבי אוזן סתומה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

16/12/2021 | 08:38 | מאת: אן

האוזן ימין שלי סתומה כחודש וחצי בשבוע האחרון היה הקלה קטנה ועכשיו זה חזר שוב להיות סתום באופן קבוע שהאוזו נסתמת יש גם כאב ראש בצד ימין ברכות בנוסף יש לי בלוטות גרמית בגודל 6 מ"מ בגולגולת ברכות גם באותו צד של הכאב האם זה יכול להיות קשור ?? הייתי אצל רופאי אף אוזן גרון לא ראו כלום בדיקת שמיעה וטמטמטריה תקין נוירולוג אמר שזה לא קשור עליו והבדיקה שלו הייתה תקינה פה ולסת גם תקין מה השלב הבא מה עליי לעשות ולדרוש מהרופאים ??

לא נראה יש קשר בין המצצא ברכות לתלונות על האטימות באוזניים , ממליץ שיש אטימות לעשוץ בדיקשת שמיעה חוזרת או יש אירועים של ליקוי שמיעה פלקטואנטי

מנהל פורום אף אוזן גרון