ניתוח קונכיות ומחיצה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

14/12/2021 | 21:17 | מאת: אסנת

דר שלום רב , אני סובלת מקשיי נשימה כאבי ראש וסחרחורות וכשהלכתי לרופאי אף אוזן גרון רבים חלקם בדקו וראו שיש לי סטייה של מחיצת האף וקונכיות מוגדלות ואחרים ראו גם ממצאים אלה אבל לא מיהרו לשלוח אותי לניתוח כיוון שלטענתם זה לא חריג .אני מאוד סובלת מקשיי נשימה וסחרחורות אבל יחד עם זאת לא רוצה להיכנס לפרוצדורה כירורגית מורכבת . אשמח לעצתך איזה שיטה אתה ממליץ? צריבה בגלי רדיו / גם מחיצה וגם הסרת קונכיות. תודה אשמח לעצתך האם

יש שיטות רבות לביצוע הניתוח , אין הבדל משמעותי בתוצאות ביניהם ואין הבדלים גם בפרמטרים אחרים. אומנם על מנת להחליט על שיטה ואם צריך גם מחיצה חייבת בדיקה. בד"כ עם ממצאים כמו שתארת אם אין תגובה לטיפול שמרני מלא אז הולכים להתערבות כירורגית במטרה לעזור בנשימה

מנהל פורום אף אוזן גרון