דלקת בגרו ובצקת עם קושי בדיבור

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

13/12/2021 | 22:05 | מאת: איציק

שלום, יש לי דלקת גרון והייתי אצל רופא, אא"ג, שבדק לי עם סיב אופטי, ואמר שיש לי בצקת, וגם דלקת גרון וקושי בדיבור וקצת בנשימה, קיבלתי ממנו פליקסוטייד,ואלרג'י , ואוגמנטיין, לאחר יומים,עדין לא מצליח לסיים משפט ארוך, מבלי שזה יפריע לי, הוא בדק אותי כל כך מהר, שגם הזכרתי לו על הקושי בדיבור, ואז בדק עם הסיב, יש מצב שצריך עוד תרופה לבצקת עצמה? כי אני יודע שאוגמיטין זה לדלקת גרון, אשמח מאוד לעזרה

את מקבלת טיפול מלא אם עדיין יש קושי בנשימה ודיבור מומלץ לפנות לבדיקה חוזרת

מנהל פורום אף אוזן גרון