אוסטאומה סינוס פרונטלי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

12/12/2021 | 21:19 | מאת: אסף

היי לאחר צילום c.t ראש התגלה אוסטאומה בסינוס פרונטלי מצד ימין בגודל 0.8 ס"מ באיזור זה אני מרגיש סוג של לחץ וכאב ראש שלפעמים מקרין לאיזור עין ימין הצילום נעשה לפניי יותר משנה ו4 חודשים נכון למועד כתיבת הודעה זאת אשמח לדעת האם הדבר מצריך התעברות ניתוחית או טיפול כלשהו בתודה אסף

צריך לפנות עם הסיטי לרופא אא,ג, חשוב לדעת מיקום האוסטיומה, באם אין חסימה של הסינוס רוב הסיכוי שהאוסטיומה לא עושה את התלונות שאת חשה

מנהל פורום אף אוזן גרון