ירידה פתאומית בשמיעה בנוסף טנטון באותה אוזן מטופלת בסטקואידים בנוסף טנטון...

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

12/12/2021 | 17:01 | מאת: שושנה

לפני כשבועיים אובחנתי עםמירידה חדה בשמיעה , נראה שהירידה פתאומית טוענים שיש הצקת באוזן, מאז מטופלת בסטרואידים..לא ככ מרגישה שיפור, בנוסף קיים טנטון בלתי פוסק...מה ניתן לעשות? מתי ניתן להתחיל ולהרגיש שהסטרואידים עוזרים?

כרגע טיפול בסטרואידים ועם סיום הטיפול אם אין שיפור ניתן לשקול טיפול הזרקה של סטרואידים לאוזן עצמה ואפשר גם טיפולים בתא לחץ, ובלי קשר יש לעשות בדיקת MRI לאוזן ומח .

מנהל פורום אף אוזן גרון