שיעול שלא נפסק ללללללללללללללללללללחחחחחח

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

26/11/2021 | 17:07 | מאת: דני

שלום לדר אני משתעל כבר מעל לשבועיים אין שום הטבה ניסיתי סירופים כלום לא עוזר אנטיביוטיקה שלא עוזרת אין לי חום לפעמים 37 מעלות אנטיביוטיקה מוקסיויט קצת האף נוזל נשלחתי בדחיפות לצילום ריאות ואין דלקת אני משתעל נורא אין שום שיפור מה עלי לעשות מתקשה ביום בלילה גם צרוד כלום לא עוזר מי יכול לעזור לי עליי לציין שלקחתי חיסון לשפעת השנה אני בן 78 מה אעשה? השיעול לא מרפה זה צינון שפעת? יש לי גרוי בגרון משטח גרון תקין חבל שלוקח האנטיביוטיקה לא עוזר למי פונים? בתודה

ממליץ לגשת לרופא אא"ג , לא מומלץ לקחת אנטיבוטיקה באם אין סמני דלקת בלוע.

מנהל פורום אף אוזן גרון