שימוש באוזניות שגורם לכאבים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

25/11/2021 | 22:40 | מאת: גל

שלום, אני לא כ"כ יודעת אם אדע לקבל פה תשובה, אבל ממש מקווה שכן. לפני כחצי שנה התחלתי עבודה חדשה מהבית ולצורך כך קיבלתי טל" נייד מהעבודה. הבעייה שהטל' לא עובד טוב והדרך היחידה שאפשר לשמוע ממנו זה באמצעות אוזניות. מאז כבר חצי שנה אני משתמשת באוזניות כל יום במשך שעות. בחודש האחרון אני כבר סובלת מכאבים באוזניים ובשבועיים האחרונים זה הלך והתעצם ולפעמים גם מתפשט וגורם לכאב ראש. ביקשתי לעבור לשימוש בטל' קווי אך הבקשה הזו זכתה להתעלמות (אני לא יכולה לעבור באופן עצמאי כי אני צריכה מס' של העבודה). אני כל יום עם כאבים ולא יודעת מה לעשות. אשמח לעצה אם יש פיתרון, כי אני ממש לא רוצה לעזוב את העבודה אבל די סובלת מזה ואני לא יודעת מה לעשות כדי להקל על הכאב.תודה

שלום רב באם האוזניות עושתות לך כאבם אז מומלץ לא להשתמש בהם , אין משהוא יותר חכם להציע, מה גם שאוזניות ורעש דרך אוזניות לשימוש ממושך יכולים גם לגרום לפגיעה בשמיעה. ניתן היום למצוא בשוק כל מני סוגים של אוזניות שמפחיתות רעשים וגורמות לפחות כאבים צריכה למצוא משהוא שיתאים לך. בכלל ממליץ גם לעשות הפסקות יותר תדירות של שימוש באוזנייות ז"א כל חצי שעה שימוש מנוחה מבפר דקות בלי אוזניות אפשר לםפנות לרופא תעסקותי שיוכל להמליץ על הגבלות

מנהל פורום אף אוזן גרון