צמיחה מהירה של גוש בפרוטיס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

24/11/2021 | 13:19 | מאת: לירן

שלום דוקטור אני בן 20 .צמח לי בשבועות האחרונים [מזה חודשיים וחצי ] גוש מתחת לאוזן וקצת מקדימה .הלכתי לרופא והוא שלח אותי לביופסיה של גוש בפרטיס וחזר אבחנה של most probably cellular pleomorphic adenoma ושדרושה קורלציה קלינית .יש לי תור לרופא אף אוזן גרון רק בעוד שבועיים .האם אפשר להמתין שבועיים .אני דואג שאולי זה מאוחר מידי בגלל הצמיחה המהירה של הגוש .קראתי באינטרנט שצמיחה מהירה פחות מאפיינת פלאומורפיק אדנומה ויכולה יותר להחשיד לסרטן ושדרוש טיפול מהיר . שאלתי לדוקטור האם התור מאוחר מידי או שזה בסדר תודה רבה

שלום רב אפשר לחכות שבועיים אין בעיה עם זה אם האבחנה מה שהזכרת מעלה,

מנהל פורום אף אוזן גרון