אוזן ימין סתומה חןדש

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

17/11/2021 | 20:07 | מאת: נטלי

שלום מרגישה אטימות באוזן ימין כולל כאב באוזן לעיתים מאוב שהאוזן סתומה הרבה במהלך היום מרקין כאב ראש צדדי ברקמות שהאוזן לא סתומה לא כואב לי כלום .. הייתי אמלי רופאנ אף אוזן ג

17/11/2021 | 20:11 | מאת: נטלי

המשך .. הייתי אמל רופא אף אוזן גרון אמר שהוא לא רואה כלום ושאין דלקת וטין נוזלים שליו אותי לנוירולג שאמר שזה לא קשור כליו והבדיקה שהוא עשה לי תקינה . מה זה יכול להיות ?? ועוד שאלה אם יעשה לי Mari ראש יוכלו לראות עם יש לי בעיה בתעלת השמע ?? או לבקש Mari אוזן בלבד ?

צריך לעשות בדיקת שמיעה לראות מה פשר האטימות , אח"כ בדיקת מפרק הלסת ובדיקת ניורלוג, אין מקום להתחיל ישירות עם בדיקת MRI .

14/12/2021 | 13:37 | מאת: נטלי

שלום היותי אחל נוריאולג אמר שזה לא קשור עליו בדיקת שמוע עשיתי היא יצאה תקינה עדיין האוזן קלי סתימה לסרוגין יום אן יום לא זה מאוד מטריד אןתי מה השלב הבא ?? יש לי גם אוסטןמה האם שה יכול להיות קשור ?? לאוזן סתומה וכואבת ?

מנהל פורום אף אוזן גרון