בלוטות לימפה........

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

08/11/2021 | 16:52 | מאת: לחוצה

שלום אני לחוצה מאוד בת שלי בת 10 שנים שמתי לב שיש לה נפיחות קלה בצוואר עשינו היום בדיקות us הטכנאי מונסה ואמר לי שיש לה כמה בולטות נופחות בצוואר ושזה קורה אצל הרבה ילדים ולא רואה משהו מחשיד חוץ מכמה בחוטות עם נפיחות שרק אחת נראה לעין בצוואר בכל זואת מאוד מאוד נלחצתי ומפחדת שחס וחיליה שזה סרטן לימפה אני מוטרדת הבת חיונית אין חום רק לפעמים מתלוננת שמציק לה באוזן מחכים לתשובה ה us כתובה משטח גרון שלילי יש לציין שלפני שנתיים היה לה נפיחות אבל אז היה לה חיידק בגרן מפחדת מאוד

ממליץ לגשת לבדיקת רופא ילדים ובדיקת רופא אא"ג. בלוטות לימפה מוגדלות הינו ממצא שכיח בילדים כי זה יכול להופיע אחרי כלל זיהום חשוב הלמתין לתשובת US , לבבר בדיקות דם לפי הצורך, כמו כן אנמנזה חשובה כאןץ על כן ממליץ לגשת לבדיקת ורפא

מנהל פורום אף אוזן גרון