יובש קשה באף לללללללללללללללללללללללללללל

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

08/11/2021 | 12:33 | מאת: דנה

שלום לדר יש לי יובש קשה מאד באף גם מדמם כנראה תסמונת סיוגרן כי אין לי רוק בפנ העיניים יבשות מאוד הגרון גם האוכל נדבק ונהיה טעם מר חמוץ כי הרוק לא מטפל בלעיסת המזון יד לי תחושת חנק כי האוכל והליחה נדבקים לגרון נלחצים מלמטה בשל לחץ לסוגר הושטי העליון וגם מהאף מתקשה לנשום נחיר אחד סתום כל הזמן שמן שזית לא עוזר לנחיר גם משחת סלינה גל לא עוזרת גם בקטרובן לא עוזר גם סטרונאז לא עוזר ליובש .דימום לא תמיד יש האם במצב כזה שיש יובש נוראי באף בפה בגרון ניתן לקבל טיפול בזונדה צריכה על מנת לטפל בבעיות עיכול יש קושי בשתיית כמויות של מים לכן מתקשה לעשות קולונסקופיה בדרך הרגילה

שלום רב ממליץ לך לגשת לבדיקת רופא אא"ג, אי אפשר לעזור לך בבעיה דרך הפורום

מנהל פורום אף אוזן גרון