כאבים באוזן שבאים והולכים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

04/11/2021 | 07:27 | מאת: עדי

יש לי כאב חד צידי באוזן שבא והולך. בדרך כלל אלו התקפי כאב של כמה דקות. הכאב יכול להופיע מספר פעמים ביום. ולמרות זאת יכול להיות שבוע שלם בלי שום התקף כזה. התופעה הזאת נמשכת אצלי כבר יותר משנה. אני שמה לב שהכאב ממוקם באיזור האפרכסת (בחחלק שקרוב יותר לתעלה) או מדפנות התעלה - כאשר חוויתי התקפי כאב ממושכים יחסית לחצתי עם האצבע עם דפנות התעלה והרגשתי הקלה, כשהפסקתי ללחוץ הכאב כמובן המשיך. הייתי כמובן אצל אא"ג כמה פעמים בשנה הקרובה. אין ממצאים אוטוסקופיים חריגים והתעלות תקינות. ולכן בכל פעם שוחררתי ולא עשו בירור נוסף. מה זה יכול להיות? ואיזה בירור ניתן לעשות? האם זה משהו עיצבי?

אם בדיקת האוזניים תקינה יש לברר מקור אחר לכאבים כמו מפרק הלסת למשל

מנהל פורום אף אוזן גרון