סחרחורות בזמן שמיעת מים זורמים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

25/10/2021 | 08:04 | מאת: עדי

כאשר אני מתקלחת שומעת את המים זורמים מקבלת התקף סחרחורות אין לי יציבות הגוף נזרק אחורה ואני חייבת לשבת. גם כשאני פותחת מים בכיור אותו הדבר. לאחר ההתקפים הגוף מתחיל לרעוד ואין לי יכולת לעמוד . עשיתי בדיקת שמיעה + טמפנומטריה ולא מצאו כלום . האם יש עוד בדיקות שאפשר לעשות לגלול מהי הבעיה לכך? ומה באמת יכולה להיות הבעיה?

צריך לעשות בדיקה כללית מקיפה לא מכיר הרבה מכרים כאלה צריך להבדק עH" רופא אא"ג, ורופא ניולרוג

מנהל פורום אף אוזן גרון