פיום קנה בחדר ניתוח

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

24/10/2021 | 10:19 | מאת: טליה

שלום דוקטור אחותי מונשמת כבר שבועיים .היא נבדקה על ידי רופא אף אוזן וגרון לצורך החלטה על פיום קנה והוא החליט שהיא לא מתאימה לפיום קנה במחלקה אלא על פיום קנה בחדר ניתוח .מה הסיבה לכך ומה המשמעות של זה מבחינת הסיכונים ? תודה רבהה

פיום קנה עושים אן בחדר ניתוח או בטיפול נמרץ, שתי גישות שונות , לא כל אחד יכול לעבור את הפעולה בטיפול נמרץ ובשיטה של פרקוטניאוס . למשל באם מדובר בצוואר שמנה וקרצה זה מאוד מקשה על הפעולה בטיפול נמרץ. בכל מקרה למקרה שלכם מציע שתדברו עם הרופא שבדק ולהבין ממנו

מנהל פורום אף אוזן גרון