ממצא של סינוסיטיס אםאראי ראש

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

18/10/2021 | 13:09 | מאת: לי

שלום דוקטור. אני בת 50 בריאה. עשיתי אםאראי מוח וראש בשל סיפור משפחתי. הבדיקה חזרה תקינה למעט ממצא של סינוסיטיס אינני מצוננת אינני מנוזלת וכדומה. לפני כ20 שנה עשו לי סיטי ראש בגלל מחלת חום והקאות שגם שם היה ממצא סינוסיטיס שטופל באנטיביוטיקה רופאת המשפחה המליצה לי יעוץ א.א.ג האם לדעתך יש צורך בטיפול עם ממצא שאינו סימפטומטי? האם יש סכנה בממצא? תודה

הממצא שאתה מתאר שכיח באוכלסיה , ואם אין תלונות קליניות אין משמעות לממצא. בכל מקרה להגיע לבדיקת רופא אא"ג

מנהל פורום אף אוזן גרון