שיעול וכאבי אוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

21/08/2000 | 20:17 | מאת: אמירה

לדעתי יש לי דלקת ריאות אני משתעלת כבד מאוד בעיקר בלילה ולעיתים אף מתעוררת בהרגשת מחנק. העניין התחיל בעקבות טיול שבו התנהגתי בחוסר מחשבה והזנחתי את בריאותי. הטיול אף כלל כניסה למים קפואים , מה שהעלה אצלי חשד לצינון אלמנטרי , רק שהשיעול לא עובר והנזלת שסבלתי ממנה בתחילת המחלה נעלמה כליל. ברצוני לקבל דעה מקצועית בנושא. בתודה מראש, אמירה.

24/08/2000 | 00:31 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום אמירה שיעול לילי מעלה את האפשרות לזיהום והפרשה מהסינוסים - ההפרשה מטפטפת לעבר הלוע וגורמת לגירוי ולשיעול. קיימות אפשרויות נוספות כמו דלף חומצה מן הקיבה אל הגרון שמוחמר בזמן שכיבה. אני ממליץ לפנות לרופא א.א.גרון, להבדק לעבור צילומים של מערות הפנים (רצוי מאד גם צילום חזה ) ולהמשיך בבירור כפי שהזכרתי. בהצלחה

מנהל פורום אף אוזן גרון