רעש בתדר גבוה ממכשיר להרחקת מזיקים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

07/10/2021 | 05:41 | מאת: מורן

שלום, אתמול כשהגעתי למשרדים של חברה כלשהי, היה רעש ממש לא נעים בתדר גבוה ליד דלת הכניסה, מעין צפצוף ששינה את "הגובה" שלו במחזורים, הייתי שם כמה שניות. ממש ליד הכניסה, הרעש היה חזק וממש לא נעים, בהמשך כשהתרחקתי קצת, עוצמת הרעש ירדה וזה היה לא נעים ושם הייתי עוד 2-3 דקות. אני מניח שזה מכשיר להרחת מזיקים, קראתי שיש מכשירים כאלה שמגיעים ל 130 דציבל ויותר!, האם תתכן פגיעה בשמיעה ממכשיר כזה? תודה

הסיכוי שחשיפה מועטה כזו תגרום לפגיעת שמיעה לא גדול , בומרבית המקרים הפגיעה היא חולפת , בכל מקרה אם זה מתמשך ממליץ לך על בדיקת שמיעה

מנהל פורום אף אוזן גרון