ניתוח ספקודמי חוזר......

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

06/10/2021 | 22:32 | מאת: דנה

שלום , לפני כשנתיים טברתי ניתוח ספקודמי באוזן ימין שלא צלח כעת רוצה לבצע ניתוח חוזר פניתי לרופא אחר לא זה שניתח והסביר לי שבתותב שיש לי באוזן הוא לא משתמש ולכן יש להחליף לגמרי את התותב אם אני פונה לרופא שניתח אותי האן ההלעך אחר או זהה? כמה סוגי תותבים יש ? מה סיכוי ההצלחה של הניתוח ? במהלך נתקום הנל אני חשה כאבים באוזן המנותחת ולעיתים טנטון פועם שהוסבר לי שיפסק המידה ואחזור לשמוע

את צריכה לשאול את המנתח הראשון שלך באיזה תותה הוא משתמש , יש הרבה סוגים של תותבים . בניתוח חוזר סיכוי הצלחה זהים לניתוח ראושני אומנם הסכנה לפגיעה בשמיעה גדול יותר

מנהל פורום אף אוזן גרון