שאלות על בעיה שמציקה לי כבר הרבה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

05/10/2021 | 07:10 | מאת: רוני

שלום, בערך כחצי שנה אני סובלת מרוק צמיגי בגרון ודחף להשתעל אותו כל שתי דקות בערך, תחושה של מחנק ושל נשימה לא מספקת מהאף. הלכתי למספר רופאי גרון והם לא מצאו בעיה, עד שאחד מהם אמר לי שהתופעה נובעת מהלחות ושבעצם חלק מהנזלת שלי יורד לגרון וזה מה שאני מרגישה דחף לירוק. הוא הציע לי לקנות שמן אקליפטוס ואמר לי פעמיים ביום לשמים 3 טיפות בסיר ולנשום את האדים כמה דקות- אני עושה את זה כבר שישה ימים. מאז שאני עושה את זה הדחף להשתעל שלי קטן אבל המחנק בגרון נשאר אותו דבר ועם האף רק נהיה גרוע יותר, בנוסף לזה שאני לא נושמת לעומק, האף נהיה מיובש מאוד. יש לי כמה שאלות לגבי זה: יש איזה משהו שאפשר לקחת שימנע את הייבוש של האף? כמה זמן בדיוק אני אמורה להמשיך עם השמן? וגם, האם יש משהו אחר שאתה ממליץ לעשות במקום כדי להיפטר מזה?

בטח שלא אוכל להמליץ לך על טיפולים רפואיים דרך הפורום וללא בדיקה, ממליץ לך לגשת לשאול את הרופאשבדק אותך לכמה זמן הטיפול .

מנהל פורום אף אוזן גרון