גולה מתחת ללסת- ללא אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

04/10/2021 | 12:11 | מאת: דני

הי, לפני כ-3 שבועות הרגשתי גולה קטנה מתחת ללסת. הגולה הייתה רגישה לכאב ונעה בחופשיות כמו כדור קטן. הייתי בבדיקה של רופא אאג שקבע שמדובר בתגובה דלקתית ואפילו לא נתן לי אנטיביוטיקה. אני שלושה שבועות והגולה עדיין שם (אך אין כל כאב במגע), זזה חופשית ואולי קטנה יותר. אני לא מרגיש חולה, אין לי חום או גולות נוספות. אני פונה אליך כיון שאני רוצה לבצע חיסון בוסטר לקורונה ואמרו לי שעדיף להימנע מקבלת החיסון בזמן המחלה. האם הימצאות הגולה, מונעת ממני לקבל את החיסון? מתי בדרך כלל זה חולף?

ממליץ לך לגש לבדיקת רופא יתרשם מהנפיחות הזאת , בנוסף לברר איתו לגבי החיסון.

מנהל פורום אף אוזן גרון