אוטוסקלרוזיס אוזן שמאל

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

04/10/2021 | 12:10 | מאת: מריאנו

נותחתי באוזן שמאלה לפני 7 חודשים ולפני 3 חודשים כאבים עזים באוזן לקחתי תרופה נוגד דיכאון אלטרול לכל הנראה על רקע פגיע או תחושת עצבי והכאבים פסקו אבל סטרואידים לקחתי לתקופה קצרה לכל הנראה גרמו לי לדלקת בקיבה עדין אין תוצאות ביופסיה בלי התרופה הכאבים באוזן לא כל כך חזקים ניתן לחיות כך אבל בעבודה תפקידי אחראי למוקדנים העונים לשיחות טלפונים סביב רועש גורם לי ללחץ באוזן שהולך להתפוצץ ומקרין לראש ולמפרק הלסת האם מדובר בבעיה עצבי או עקב לחץ של שיחות גורם לי לחץ באוזניים ואצטרך להחליף תפקיד

ממילץ לך לגשת לבדיקה של רופא אא"ג ורופא פה ולסת. ניתוח סטפדקטומיה לא רמור לתת כאבים, כאבים כפי שאתה מתאר יכולים להיות גם ממקור מפרק הלסת .

מנהל פורום אף אוזן גרון