פצע באף שלא מתרפא...

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

01/10/2021 | 15:46 | מאת: .

שלום וברכה מזה כשבועיים אני סובלת משיעול עם ליחה ונזלת צמיגית וירוקה,בנוסף התפתח איזשהו פצע בנחיר שמאל,שנמצא על כל דופן הנחיר בצד אחד,מן שכבה קשה, מדי פעם מתקלף וגדל בחזרה,( אתמול התקלף בחלקו ולא הרגשתי שגדל שוב)הנחיר השמאלי סתום. רופא נתן לי דוקסילין לאחר שחשתי כאבי סינוסים. אשמח לדעת מה אתה חושב לגבי הפצע,האם תקין או דורש התייחסות?

תמונה יכולה להתאים לסינוסיטיס ויכולים להיות פצעים בנחיר ממליץ בדיקת ומעקב רופא אא"ג

מנהל פורום אף אוזן גרון