נזלת אחורית וכאב גרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

25/09/2021 | 23:56 | מאת: שרה

שלום רב בת 37 אני סובלת כבר כמה חודשים. כאב של הסינוס השמאלי. מתמלא בהפרשות וכואב מאד. לא מצוננת. ומדי פעם יוצא פתאום כמות של נזלת אלרגית, שקופה וצמיגית. בבדיקה בסיב אופטי, הרופאה ראתה שהכל מלא בפנים בנוזל. לצד ימין לא הצליחה להכניס סיב, אמרה שסתום לגמרי ואיך אני מצליחה לנשום (אני לא מכירה את זה ונושמת רגיל משני הנחיריים בדרך כלל) במקביל, סובלת כל התקופה הזו מכאב גרון רק בצד ימין מתחת לשקד. כאב נקודתי כואב מאד. בוצעו משטחים כבר כמה פעמים ויצא שלילי. ראיתי בבדיקה לעצמי שגדל לי מתחת לשקד כמו עוד שקד קטן בקוטר 1 סמ. משקה קר מרגיע לי מעט את הכאב. הכאב מחמיר לי לקראת ערב. מטופלת באבאמיס וכדור נגד אלרגיה. לאחרונה נוסף לכאב הרגשה של עייפות רוצה כל הזמן לישון. בסיטי מערות האף כתוב שאכן יש חסימה ומחיצה עקומה ורירית מעובה בסינוסים. לא טופלתי באניטיביוטיקה. הרופאה אומרת שהממצא לא מעיד על דלקת. אני מיואשת. כבר כמעט חצי שנה של סבל. מאד מפריע בתפקוד יומיומי אנא עצתך האם לפנות לרופא פרטי? האם לבקש מרופא משפחה בדיקה כלשהי? האם בסיטי ראו גם את הגרון? מה זה מה שגדל מתחת לשקד וכל כך כואב? (בצבע כמו השקד, לא לבן)

ממליץ לגשת עם הסיטי לבדיקת רופא אא"ג , לפי מה שכתבת תמונה יכולה להתאים לסינוסיטיס כרונית , ויתכן ומה שאת רואה תוצאה של אלרגיה. בכל מקרה ממליץ בדיקת אא"ג ושיבדוק גם את הסטיי

מנהל פורום אף אוזן גרון