דקירות כאב חד באוזן שמאל

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

23/09/2021 | 21:02 | מאת: דודי

שלום.  אני סובל מדקירות כאב חוזרות באוזן שמאל מזה כשבועיים. רופא משפחה ראה נוזלים המתאימים לדלקת אבל הפנה לרופא אאג ששאב שעווה ולא ראה דלקת.  לא עזרו טיפות אנטיביוטיות דקס אוטיק וגם לא כדורי מוקסיפן (3*500 ביום) שרשם רופא המשפחה והתחלתי לקחת לפני יומיים. חושד שזה קשור לשחיה בים מלפני כחודש, או לשחיקת שיניים קבועה שאני סובל ממנה כבר שנים והחמירה לאחרונה עקב טיפולי שיקום הפה. אשמח לעצה/הדרכה מה לעשות בשלב זה? תודה תודה

העקצוצים באוזניים יכולה להיות תוצאה של ניקוי אוזניים ויובש בתלעה, שעם הגיל באופן טבעי יש יובש ממליץ לפנות לרופא ולבקש משחה שתקל אל העקצוצים

26/09/2021 | 13:02 | מאת: דודי

תודה רבה

מנהל פורום אף אוזן גרון