קורונה . פגיעה בחוש הריח והטעם

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

20/09/2021 | 12:24 | מאת: ספיר

היי ד״ר אז כמו הרוב גם לי נאבד חוש הטעם והריח בקורונה שהיה לי מלפני חודש .. גם אני כמו כולם היתי בטוחה שיחזור לי הריח והטעם והכל יהיה בסדר.. אבל לא אני לא מריחה כלום.. לא בושם חזק,לא משחת שיניים .. הדבר הזה מחרפן אותי אני כל כך מתגעגעת לתקופה שהרחתי הכל גם תדבר הכי קטן ושהכל היה תקין מה אני עושה? ):

לצערי אין לי תשובה חכמה בשבילך, עדיין לא יודעים לצפות את התנהגות אובדן הריח במחלה. יש כאךלה שזה חזר ובמלואו, יש כאלה שזה חזרה במידה פחותה, ויש כאלה שנשארו ללא חוש ריח גם שנה אחרי המחלה.

23/09/2021 | 11:52 | מאת: ספיר

וידוע אם יש קשר לחומרת הפגיעה בין אלו שהיו מחוסנים לאלו שלא התחסנו? אני לא התחסנתי. ויש טוענים שמי שלא התחסן לוקח את הקורונה קשה יותר ובגלל זה עדין לא חזר הריח או שזה לא בהכרח קשור?

מנהל פורום אף אוזן גרון