דום נשימה בשינה - בדיקה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

20/09/2021 | 12:12 | מאת: אלון

שלום, אשתי אומרת שאני נוחר אם כי לא כל לילה. אני קם בבוקר עם גוש ליחה בגרוןו כאב ראש. הופנתי למעבדת שינה, קיבלתי את המכשיר . האם כאשר אדם סובל מדום נשימה בשינה המל יתבטא בכל לילה? או שייתכן שבחלק מהלילות המכשיר יראה תוצאה תקינה..ובכך בעצם יטה או יטעה את ההמשל ההבחנה והטיפול? (הכוננה אם באותו לילה עם המכשיר הכל יראה בסדר כשאר בפועל בלילה אחר לא יהיה בסדר). תודה

האם אתה מתכוון שקיבלת מכשיר בדיקה של מעבדת שינה שמבוצע בבית ? אם ישנם הפסקות נשימה בשינה אזי קרוב לודאי שהם יופיעו כל לילה בחלט הם לא זהים בכל לילה כי יש גם גורמים של הגיינת שינה ( גורמים סביבתיי) שיכולים להשפיע על התוצאות . הבדיקה בודקת מספר פרמטרים כך שהתשובה שתקבל מייצגת נכונה את מצבך

מנהל פורום אף אוזן גרון