בעיות במיתרי הקול קושי לדבר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

09/09/2021 | 17:29 | מאת: אליהו

יש לי בעיה במיתרי הקול אני מרגיש שאם אני מנסה לדבר יותר בקול או מהשרירים למטה לא יוצא לי דיבור האיתי אצל כמה אף אוזן גרון ולא ראו כלום האם יש מה לעשות והאם יכול להיות שחלק מהשרירים השתתקו וחלק כן עובדים

כחלק מהבירור של צרידות והפרעות קול יש לעשות בדיקת לרינקס בסיב אופטי, האם עברת בדיקה כזו? מה שאת מתארת בהחלט יכול גם תוצרה של רפלוקס , על כן ממליץ להבדק ולהיות במעקב רופא אא"ג שעוסק במיתרי קול ( לרינגולוג)

מנהל פורום אף אוזן גרון