היפוטרופיה רקמה למפטית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

28/08/2021 | 20:45 | מאת: לינוי

שלום רב ד׳׳ר….. שמי לינוי בת 29 ….לאחר סיטי ראש ומערות פנים קיבלתי אבחנה של היפוטרופיה רקמה לימפתית בנזופרניקס. ניגשתי לרופא אאג , והוא המליץ על דגימה מהממצא. שאלתי היא -כיצד זה מתבצע בדר״כ מה הנוהל במקרה כזה, האם מנתחים וכורתים את הממצא ושולחים לבדיקה פתלוגית בהרדמה כללית? או שמבצעים ביופסיה בהרדמה מקומית? במה זה תלוי? תודה רבה…..

את השאלות האלו היית צריכה לשאותאת הרופא שלך כי הוא ראה את הממצא בסיטיס ןיודע בדיוק על מה שאת מדברת. בכל מקרה הדגימה מתבצעת בהרדמה כללית , לוקחים רקמה מאיזור השקד שלישי ושולחים לבדיקה פתלוגית

30/08/2021 | 12:35 | מאת: לינוי

תודה רבה ד״ר , אני יחדד את שאלתי האם מסירים את כל הממצא או שדוגמים רק חתיכה?

מנהל פורום אף אוזן גרון