המשך שאלה שקד שלישי מוגדל

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

25/08/2021 | 13:12 | מאת: שירן

סליחה ד׳ר לא כל כך הבנתי , עצם זה שהאדנואיד מוגדל אצלי יכול להתפתח אצלי גידולים אחרים באיזור? (למה ציינת את זה?)למה בעצם צריך מעקב אחרי אדנואיד מוגדל שבדקו והביופסיה תקינה והכל תקין, אז למה מומלץ מעקב ? האם יש סבירות לסיכון בכל זאת ? לא עדיף לכרות את הממצא ולהיות רגוע ?

25/08/2021 | 13:24 | מאת: שירן

והאם השקד שלישי במשך הזמן יצטמק בחזרה ויעלם ? או שזה לכל החיים?

כתבתי ברור שעצם זה שיש לך שקד שלישי מוגדל אינו שם אותך בסכנה לגידולים . תבדק ע"י רופא אא"ג ותהיה במעקב שלו

מנהל פורום אף אוזן גרון