גודש באף ונזלת ירוקה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

23/08/2021 | 22:09 | מאת: עדי

שלום ביומיים האחרונים יש לי כאבי גרון קלים-בינוניים. אתמול התחיל לי גם גודש באף בצד אחד. הנזלת ירוקה וסמיכה. בנוסף בצד הסתום אני מרגישה את הנזלת בסינוס המקסילקי. כשאני לוחצת עליו אני מרגישה מעין לחץ ואני דומעת בעין של הצד הזה. אציין שכרגע אין לי חום -37.1 (למרות שככה זה מרגיש). ניסיתי לקחת סינופד (לקחתי 2 בבוקר ו2 בערב) לקראת הערב הרגשתי גם כאבי שרירים. האם מדובר במשהו ויראלי? האם התחלה של סינוסיטיס? דלקת גרון? או שפעת? האם יתכן שכאבי השרירים הם תופעת לוואי של הסינופד? בנוסף אני מרגישה שהדופק שלי מעט מואץ וכך גם הנשימה (הנשימה לא מאומצת אבל היא כן מהירה יותר)

ממליץ לך לגשת לבדיקה בהחלט תמונה קלינית יכולה להתאים למשהוא וירלי, גם סינוסיטיס במרבית המקרים מדובר בזיהום וירלי . תגשילבדיקת רופא אא"ג וקבלת טיפול בהתאם

מנהל פורום אף אוזן גרון