לקיחת ארקוססיה עם דלקת באוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

21/08/2021 | 00:09 | מאת: שירי

שלום, יש לי דלקת באוזן וקיבלתי טיפות ועליי גם לקחת למתיחת שריר ארקוקסיה. האם עדיף להמתין עד שהדלקת תחלוף ורק אז לקחת? בנוסף, יש לי דימום באף עקב אבמיס או שאולי מסיבה אחרת. הפסקתי עם אבמיס ואני שמה חמאת שיאה. זה לא עובר. האם אני לא יכולה לחזור לאבמיס למרות הדימום? כי לי אלרגיות ואף סתןם. תודה רבה

ראשית לגבי הארקוקסיה אין מניעה לקחת באם יש לך דלקת אוזן חצונית, אבל את צריכה להבדק ע"י רופא . בארש לדימון אפי מקורו ביובש כנראה ואבמיס יכול להחמיר. בכל מקרה תגשדי לבדיקת רופא אא"ג לקבלת הנחיות טיפול

מנהל פורום אף אוזן גרון