נגמר הקול באמצע משפט

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

20/08/2021 | 09:17 | מאת: מורני

שלום וברכה, כבר תקופה ארוכה יש לי תופעה משונה שכשאני מדברת ומעלה קצת את טון הדיבור, פתאום באמצע משפט נגמר לי הקול ואז אני צריכה להפסיק ולהתחיל שוב לדבר. זה לא קורה כל הזמן אבל לעיתים. יש לציין שאני סובלת מריפלוקס ובמאמץ כמו שחייה או עליית קומה גבוהה במדרגות יש לי מעט קוצר נשימה . אינני מעשנת מזה שנתיים. האם זו תופעה מוכרת? איפה מתחילים בירור? אא"ג? רופא ריאות?

התלונות הנחלט יכולות להתאים לרפלוקס, אומנם יש להבדק , ממליץ לך על בדיקת רופא אא"ג, בדיקת מיתרי קו בסיב אופטי.

מנהל פורום אף אוזן גרון