כאבים באוזן וראש (מעל האוזן)

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

19/08/2021 | 21:21 | מאת: אורטל

שבועיים אני סובלת בכאב אוזן ימין , הרגשה של שיתוק , דפיקות וציפצוף חלש, מלווה בכאב ראש (קרקפת) ובצד הגרון . היו הפרשות מעטות של נוזלים . הלכתי לרופא מומחה לקח ממני תרבית מהאוזן , עשה שאיבה של נוזלים ( שלא עזר הטיפול) . לא נתן לי אנטיביוקה רק טיפות אוזניים. (אמר שיש לי דלקת ) אין עדיין תשובה של התרבית , כי הגיעה למעבדה רק הטופס בלי הדגימה . כאב ראש תמידי שלא עובר לי ומרגישה שיתוק באוזן, מה עושים במצב כזה ?

אם יש דלקת אוזן חצונית , יכול להסביאר את הכאבים , הוחל טיפול מקומי ( טיפות אנטיבוטיות) צריך לתת לזה הזדמנות להשפיע ואם לא עוזר אזי לוקחים גם דרך הפה. ותיד לקחת גם נגד כאבים .

מנהל פורום אף אוזן גרון