אחרי בדיקת שמיעה ביקשו לברר בירור אוטונוירולוגי בגלל הבדלי שמיעה בין

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

18/08/2021 | 13:52 | מאת: רות כהן

בבדיקת שמיעה שעשה בעלי היו הבדלים בשמיעה בין 2 האוזניים ימין ירידה קלה ובבינונית ושמאל בינונית חמורה הבודקת שמיעה בקשה לעשות בירור אוטונוירולוגי בגלל הבדלי שמיעה בין 2 האוזניים האם ההפניה שהוא צריך לקבל רק בדיקת מכשיר שמיעה או שצריך לעשות בדיקות נוספות בבדיקת שמיעה קודמת היתה אוזן ימין ירידה קלה ואוזן שמאל

צריך לחזור עם הבדיקה לרופא אא"ג , באם יש אסמטריה בין האוזניים ללא סיבה ברורה יש צורך בהמשך בירור . בלי קשר התאמת מכשירי שמיעה בהתאם לחומרת ליקוי השמיעה

מנהל פורום אף אוזן גרון