אוטוסקלורוזיס ליקוי מעורב

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

15/08/2021 | 21:44 | מאת: מריאנו

לאחר ניתוח אוטוסקלורוזיס ליקוי מעורב באוזן שמאל עברו 4 חודשים התחילו כאבים באוזן המקרין לראש, מאחורי האוזן, ולחץ באוזן טופל כרגע עם אלטרולט 35 מל"ג הכאבים בראש פסקו אבל יש הרגשה ממש לא נעימה באוזן. בדיקות שמיעה תקינות גם שמיעה שלי תקינה האם מדובר בלחץ\פגיעה או רק תחושת עצבי אם מדובר בלחץ או פגיעה עצבי או אין סיכוי בגלל שאני שומע טוב או בכל זאת יכול להיות תופעות כאלו אם כן מה הדרך טיפול, אם מדובר רק בתחושת עצבי מדובר בכאב נוירופטי? כל הסימטומים האלו ניתן לזהות ע"י בדיקה אם אר איי עצב 8?

קרוב לודאי שמקור הכאב לא קשור לניתוח ולאוזן, הייתי ממליץ בירור הכאבים ובדיקת ניורולוג, בדיקת פה ולסת....

17/08/2021 | 15:14 | מאת: מריאנו

תודה רבה אולי מתחיל להבין כי חלו כאבי לא חזקים אבל ממש לא נעים ואזור פגוע שהיה לי בעצב בחניכיים, רשלנות רפואית שפגעו בי עצב של החניכיים, הייתי בטיפול באלטרולט במשך 5 שנים והכאבים פסקו בשנת 2018 שוב חל כאב באזור. יכול להיות סתם התחילו או ניתוח העיר את האזור , או התאונה שהיה לי ב02.07 אצטרך להגיע שוב למרפאת כאב פס ולסת.

17/08/2021 | 15:18 | מאת: מריאנו

האם אם אר איי פיאסטה - עצב 5 זו הבדיקה הרלוונטי לזיהוי עצב פגוע באיזור של החניכיים?

ראה תשובה מעלה ,תגש לרופא ניורלוג או רופא פה ולסת יום טוב

מנהל פורום אף אוזן גרון