אדום בכניסה לוושת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

12/08/2021 | 19:10 | מאת: נתן

שלום וברכה , הייתי אצל רופא אא"ג ,במהלך הבדיקה הוא שם לי חומר הרדמה באף והכניס לי חוט ארוך בתוך האף, ראה שיש לי אודם (לא דלקת) באזור הכניסה לוושט ( לא זוכר איך נקרא השם בדיוק). הרופא טוען שזה מגירוי של מיצי קיבה. שאלתי היא אם אני לא סובל כלל וכלל מצרבות ,האם אני נדרש עכשיו בעקבות הממצא לעשות דיאטה למאכלים שמגבירים מיצי קיבה? האם האודם הזה יכול להתפתח ולהחמיר במידה ולא אתחיח לשמור? או שזה לא דבר שמחמיר ,וכל עוד לא מרגיש סבח או כאבים אפשר להתנהל עם התזונה כרגיל?

מאחר לא בדקתי אותך לא אוכל לייעץ לך לגבי הפסקת טיפול או דיאטה , לפי מה שאתה רושם כנראה הרופא שבדק מתרשם מרפלוקס ואכן הטיפול ברפלוקס כולל גם המנעות ממאכלים מסויימים

מנהל פורום אף אוזן גרון