בעיית שמיעה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

12/08/2021 | 10:28 | מאת: שירי

שלום בן הזוג שלי בן 56, לפני כחמש שנים ביצע בדיקת שמיעה לאור ירידה בשמיעה ונמסר לו שיש תדר מסויים שהוא לא שומע ותדרים אחרים הוא כן שומע, ולכן אין אפשרות לסייע באמצעות מכשירי השמיעה למינהם. אשמח לדעת האם יש טעם לבצע בדיקה נוספת, והאם יש אפשרות לסייע לו . השמיעה שלו ירדה מאז עוד קצת. תודה רבה

כן מומלץ לחזור על בדיקת שמיעה , בחמש שנים יכולים להשתנות הרבה דברים, מה גם שבדיקת שמיעה לא בדיקה פולשנית ולא יקרה.

מנהל פורום אף אוזן גרון