כאב באוזן שמאל בנגיעה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

09/08/2021 | 09:15 | מאת: מיכל

שלום , לאחרונה אני חשה כאב באוזן שמאל רק כאשר אני נוגעת בטראגוס או מזיזה את האוזן למעלה או מטה, או בקינוח האף לדוגמא. יש לציין שמדי פעם אני חשה סחרחורות רק בשכיבה או כאשר אני עושה תנועה מהירה מדי. הלכתי לרופא אף אוזן גרון שבדק את האוזניים עם אוטוסקופ ואמר שהוא לא רואה משהו חריג כמו דלקת או משהו... לגביי הסחרחורות אמר שאולי זה קריסטלים שזזו באוזן.. שאלתי היא, האם זה הגיוני שהאוזן כואבת ולא נראה שום דבר באוטוסקופ? האם הבדיקה הזאת מספיקה ואין צורך לדאוג ? יש לציין שעשיתי בעבר ניתוח כפתורים. תודה, אני חיילת אז בעייתי לי ללכת לרופא שוב בזמן הקרוב.

שלום רב , ראשית יכוללהיות כאבים באוזן ואוטוסקופיה תקינה, אם לא רואים דלקת צריך לראות באם ישנה בעיה אחרת כמו כאבים ממפרק הלסת שיכולים להיות מורגשים באוזן, או דלקות גרון לעיתים הכאב מוקרן לאוזן. ממליץ בכל זאת על בדיקה חוזרת , למיטב זכרוני ומהעבר הרחוק שלי יש לא מעט רופאי אא"ג בעיקר מילואמנקים בחר"פים .

מנהל פורום אף אוזן גרון