חירשות פתאומית באוזן ימין

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

04/08/2021 | 23:34 | מאת: לימור

שלום וברכה בני בן 17.5 כיום ,לפני כשנה היה לו כאב אוזנים ,כעבור כמה ימים אמר שלא שומע באוזן ניגשנו לרופאה ,נתנה לו טיפות וניקתה לו את האוזן , שלחה אותנו לבדיקת שמיעה ,ושוב לא השתנה דבר ,ושוב בדיקת שמיעה ,ומם,אר,אי שיצא תקין ,הבדיקות שמיעה יצאו שאינו שומע באוזן בכלל. במכון השמיעה המליצו על מכשיר שמיעה ,בני אינו מוכן בכלל להשים , אני שואלת אם יש אפשרות שאקח אותו לבית חולים ,ואולי יש פתרון לבעיה ?

אני מבין שלבן שלך יש חרשות בצד אחד ובדיקת MRI תקינה.?! הטיפול במקרה כזה הוא שיקום שמיעה ע"י מכשירי שמיעה CROS או השתלה של מכישר שיעה מסוג מעוגן עצם, או שתל שבלול באותה אוזן , זה האופציות האפשריות. ממליץ לגשת למחלקת אא"ג שעוסקת בשיקום שמיעה שתוכלי לשמוע על כל האפשריות

17/08/2021 | 17:11 | מאת: לימור

שלום וברכה ברצוני להודות לך ,ד"ר ריאד חניפס על היעינות המהירה והתשובה , תודה ישר כוח .

מנהל פורום אף אוזן גרון