בלוטות לימפה כבר מס חודשים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

04/08/2021 | 14:58 | מאת: דניאלה

שלום רב כבר כמעט שנה שיש לי מס בלוטות לימפה קטנות באזור הצוואר בעצם הבריח בצד שמאל עברתי שם חיסון לקורונה אך איני יודעת אם יש קשר זה לא עובר האם זה מעיד על סרטן עוקבת באולטרסאונד והן נראות תקינות אבל למה הן לא נעלמות האם יש בלוטות שנשארות קבוע תודה זה מאוד מדאיג אותי ומסרבים לתת ביופסיה אומרים אולטרסאונד תקין

שלום רב בהמשך להתכתבות דרך אתר הפייס, באם מדובר במראה תקין ב US והם קטנים צריך מעקב , אבל שוב זה לא תחליף לפניה לרופא אא"ג לבדיקה וברור כולל בדיקות דם

מנהל פורום אף אוזן גרון