נוזלים באוזניים במבוגר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

03/08/2021 | 15:04 | מאת: רימה

שלום וברכה אני בת 41. בחודשיים האחרונים כל בוקר יש לי נוזלים באוזניים ברמה הפוגעת באיכות חיי. מצד אחד לא שומעת טוב דיבור של אחרים, מצד שני רעשים של מנועים וכד' נשמעים לי נורא ואיום. במהלך היום הנוזלים בדרך כלל מתנקזים ויוצאים דרך האף. אבל לא תמיד. התופעה חדשה עבורי ומציקה לי. יש לציין שבחודשים האחרונים עברתי 6 הרדמות עם פרופול (ללא הנשמה) לא יודעת אם זה יכול להיות קשור. אשמח להבין ממה זה יכול להיגרם? האם נראה לך שיש פתרון? תודה מראש

ישנם בעיות אוורור של האוזניים , האוורור מתבצע דרך חצוצרה ללוע, צריך בדיקה ובהחלט יש פתרונות

מנהל פורום אף אוזן גרון