רגישות מוגברת לרעש באוזן אחת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

27/07/2021 | 18:54 | מאת: אביחי

שלום, יש לי רגישות מוגברת לרעש באוזן שמאל, תמיד חשבתי שמדובר רק בעניין תחושתי ולא מעבר לכך אבל אתמול הייתי באירוע משפחתי, הייתי ברחבת הריקודים במשך 10 דקות, רבע שעה לכל היותר, הרעש היה חזק כמובן (כ-110 דציבל), כשיצאתי החוצה, אוזן שמאל הייתה אטומה/עמומה, ימין לא. האם זה מדד לכך שאוזן שמאל שלי בסיכון גבוה יותר להיפגע? חשוב לציין שביצעתי בדיקת שמיעה מקיפה+בדיקת ברה שהיו תקינות לחלוטין (כולל "אתה שומע מעולה בכל התדרים" מהבודקת). מה יכולה להיות הסיבה ומה עליי לעשות? תודה רבה

האם השמיעה בתדרים הגבוהים היו תקינים?. בכל מקרה מומלץ להמנע מחשיפה לרעשים ובטח רעשים חזקים מעל 80 ד"ב. ובמקרה של חשיפה להשתמש באמצעי הגנה

02/08/2021 | 06:28 | מאת: אביחי

חיובי, תקינה בכל התדרים. רעשים חזקים מעל 80? בכל אירוע משפחתי (חתונה, בר מצווה וכו') העוצמות הן מעל 100 דציבל וכולנו נחשפים לזה, לא ראיתי אף אחד עם אטמי אזניים, מה שונה אצלי? תודה

מנהל פורום אף אוזן גרון